Monday, 10 July 2017

Request Lagu Warkah Untukmu Dari Akim

Korang mesti selalu je dengar lagu Warkah Untukmu yang Ara AF nyanyi tu kan? And most of you guys already know penulis lirik lagu tu ialah Akim AF ataupun nama pena dia, Hang Nadim.

April lepas ada video Akim nyanyi sikit lagu tu dekat laman rumah dia tapi pendek je sebab dia malu nak nyanyi. So, Iolls saja je try nasib berapa RT Akim nak supaya dia cover the whole song. 


Tak sangka pulak Akim reply. Tak expect dia reply pun tapi jumlah RT yang dia nak tu amboi sangat. Give up lagi sekali sebab memang takde orang nak layan pun hahahaha


Lepastu tutup Twitter pergi lipat baju sambil dengar radio tiba-tiba dapat mesej dari kawan suruh check Twitter sekarang. Masa tu dah buang dah part Akim tu sebab dah give up khen. So pergi on balik Twitter dengan hati yang biasa je. Tak kucar-kacir pun.



Ni ambil dari youtube je ni sebab line slow nak upload video ori pun tak mampu. Lagipun dah bersepah yang upload siap letak watermark lagi. Amboi sangat. 

Bila bukak terus dapat video dari Akim. Mehhhhhhhhh apa lagi happy teruk la cerita dia. Terus download. Kemain bahagia tidur malam tu. And personally, sekarang ni dengar version Akim je sebab version Akim lagi sedap. Sorry Ara huhu

Tapi esoknya video tu dah viral lepastu upload sana sini without credit.





Tapi ada la jugak a few yang whatsapp mintak personally. But its okay lah kepada yang post tu. Dunia internet kan, what do you expect sangat pun. Bak kata yang tersayang, yang penting you're the one whom got it at the first place so just ignore all these people.

1 comment:

Noor Maizan said...

Alaaa nape tak tag mai nanti mai retweetkan la, haha. Apapun bestlah Akim reply tuhhhh...

Mcm mana video tu boleh laju sangat tersebar ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...