Tuesday, 11 July 2017

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!



Blogwalking dekat blog Jom Bercontest tadi ternampak contest Mek Zumbie. Terus join sebab syarat dia bagi mudah je & bila usha hadiah yang dia senaraikan, sis Iolls nak handbag hitam tu pleaseeeeee. Handbag tu nampak cantik sangat nak pulak kalau Iolls yang baru beli wedges warna hitam, matching sangat tau dengan handbag tu sis.

Kalau tak dapat handbag tu, nak headphone Sony tu. Nanti dengar lagu boleh headbanging sekali. Allahu walaupun over tapi itulah realiti.

Kalau tak dapat jugak yang tu, sis bagi la shawl tu haaaa. Relung dekat shawl hanger tu ada banyak lagi kosong. Warna yang sis ada tu pun saya belum ada lagi. ;)

Okay, so for those yang nak join, klik je gambar macam biasa & contest ni tamat 27 Julai ni. Sempat lagi kalau korang nak bodek sis ni bagi hadiah-hadiah dia. Hihi. Kbai.

1 comment:

Mek Zumbie said...

hahaha head banging ok. Lawak la pula huhuhu.. All the best tau :)