Friday, 3 March 2017

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

Image result for giveaway 

Giveaway dari Mummy Ayu ni terbuka untuk semua. Tak kisah followers ataupun tak. Jom lah join sebab hadiah dari Mummy Ayu memang cantik!

Hadiah tu memang dah lama teringin nak ada tapi malas nak cari sebab passport pun tak ada lagi. Hahaha kalau I menang, I nak warna purple tu bcs purple is my fav colour. :)


Giveaway ni sampai 8hb ni so hurry up guys! :D

7 comments:

Ana Fatihah said...

Good luck juga! :)

Shaidatul Aireen said...

gooduck sis!

singgah klik nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/berhutang-bahagian-2.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

semoga rezeki menyebelahi awak yer

Ana Suhana said...

Good luck awak =)

I am LZ said...

Good luck dear..
Sis pun join giveaway ini :-)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya :) and have a great weekend

mummy_ayu said...

tq coz join & good luck dear!!